Broderade och vävda märken "du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck"

Broderade och vävda märken ger ett mycket exklusivt och bearbetad känsla åt plagget eller produkten. Broderade och vävda märken går att få med transferbaksida så att de blir enkla att applicera. Vävda märken tillverkas även med självhäftande baksida så att man kan märka andra produkter än kläder. Du kan då märka t.ex väskor och olika reklamprodukter av metall och hårdplast på ett enkelt och bekvämt sätt. En stor fördel är att även när man vill ha små upplagor av en produkt så går det enkelt och snabbt att få dit din logo eller märkning.

Beställ offert! Ring 08-659 06 06 eller maila, klicka här >>>

Broderade Märken

Går att få upp till 5 färger.

Broderade märken av hög kvalité kan du få hos oss. Märkena kan fås med transferlimsbaksida för att på ett enkelt och smidigt sätt applicera på plagget. Märkena går även att sys fast. 

Tvättäkta färger.

Broderade Märken

Broderade märken går att få i de flesta former och modeller.

Hör med oss.

Vi tillverkar dessa på vår fabrik i Taiwan vilket gör att vi kan hålla mycket konkurrenskraftiga priser. Begär offert!

Etikett: Vävd

Etiketter för kläder etc. går att tillverka i många olika modeller. Vi "skräddarsyr" alla etiketter beroende på ditt behov. Skicka ett mail och ange etikettens storlek och hur många färger det ska vara, så skickar vi en offert.

Märke "Superväv"

Detta märke är den finaste kvalitén av våra vävda märken med mycket hög hållbarhet i såväl form som färg. Märket kan vävas med upp till 12 färger. Text- storlek ner till 1 mm. Kvaliteten återger en fan- tastisk detaljrikedom. Märket kan fås med
eller utan transfer-baksida. Transferbaksidan ger ett stabilare märke och möjlighet att värma fast märket på vald produkt.
Detta märke kan sidvikas, mittvikas och mitravikas. Märket kan
även fås med själv- häftande baksida. Du kan dela upplagan
mellan självhäftande och transferbaksida.              

Märke: Superväv outline

är vårt Supervävmärke som är formskuret till den form som du önskar. Märket kan levereras med transferbaksida, alternativt självhäftande baksida.
Du kan dela upplagan
mellan självhäftande och
transferbaksida.

 

 

 

 

 

 

 

Märke: Superväv Exclusive

är den mest exklusiva kvaliteten med mycket hög hållbarhet i såväl form som färg. Märket
kan tillverkas i princip med obegränsat
antal färger. Textstorlek ner till 1 mm. Kvaliteten återger en fotorealistisk detaljrikedom. Märket levereras alltid laser- skuret med transfer- baksida alternativt självhäftande baksida. Du kan dela upplagan mellan självhäftande och transferbaksida.