Spåra paket DHL Point >  dhl logo

Leveranssätt - Det mesta skickar vi med DHL.

DHL Point: Innebär att du får hämta paketet på ett serviceställe för DHL.

DHL Paket: När det gäller dörr-till-dörr försändelser, detta gäller för det mesta för företag.

Leveranstid - Normalt behöver vi 10 - 14 arbetsdagar för att expediera din order. Sedan tillkommer 1-3 dagar för frakten.

Bud: I Stockholmsområdet kör vi ut varor med budbil för 265.- Det går också alldeles utmärkt att ni hämtar er order själv i vår buitken och utställning på Sockenvägen 536, Enskededalen.

Betalningsvillkor - Alla leveranser sker mot POSTFÖRSKOTT eller EFTERKRAV om du inte har upplagd kredit. Företag lämnas kredit efter särskild överenskommelse eller godkänd kreditkontroll. Statliga och kommunala förvaltningar lämnas 30-dagar netto.

Förskottsbetalning Du kan betala din order i förskott och slippa postförskottsavgiften. Du sätter då in hela beloppet på vårt Bankgiro 771-8687 eller Swish 123 539 5629      

Priser - Alla priser är nettopriser. Ring oss för ev. rabatter. Vi reserverar oss för alla eventuella prishöjningar på svenska-handtryck.se

Restleveranser - Vi försöker alltid att leverera din order komplett. Detta innebär att om en artikel är tillfälligt slut så kan det fördröja din order. Om du vill ha en del av ordern och det är bråttom, ange detta vid ordertillfället.

Order - Du kan ringa oss eller skicka din order via e-mail eller
beställa i vår webbshop

Vår personuppgiftspolicy
När du lägger din beställning eller har kontakt med oss vid
förfrågningar etc. och när du uppger dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer (Personnummer vid fakturabetalning).
I samband med din registrering och beställning eller förfrågningar godkänner du och ger ditt samtycke till att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss.

Svenska Handtryck AB kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Vi kommer endast att använda dina uppgifter i vår kommunikation med dig i t.ex mailutskick där vi informerar eller skickar produkterbjudanden till dig via e-post.
Detta kan enkelt ta bort alla uppgifter om du kontaktar oss via mail eller telefon.
Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig.
Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort.

Reklamationer - Om något skulle vara fel eller trasigt, RING OSS. Relamationer som beror på felaktigheter från vår sida godtar vi inom 8 dagar.

Expeditionsavgift - Postorder under 250.- tillkommer en expeditionsavgift med 45.-

Frakt / moms - Frakt och moms tillkommer på alla priser.

 

Regler för gåvor etc

Se skatteverkets information, klicka här >>