Mobiltelefonen som tål det mesta XP3.2 Quest

 

Extrapris Nu!

1690.- 

+ moms

så långt lagret räcker

 

BESTÄLL NU !

SONIM XP3 QUEST

1690:- + moms

sonim xp3 quest

RING OCH BESTÄLL

DITT EXEMPLAR

08-659 06 06

 Praktiska tillbehör:

Nanopadmattan

nanopadmattan för mobiltelefon

Mattan som gör att din telefon ligger kvar utan klister


Testa även iGRIP!

Fästet som gör det lätt att hantera din telefon eller gps

igrip mobil telefon fästet

 

Köp marknadens tuffaste telefon, - den näst intill oförstörbara mobiltelefon är
framtagen för krävande miljöer och håller för mycket tuffa tag.
 
 
Sonim XP3
Telefonen för riktigt tuffa miljöer, XP3 är IP-57 certifierad vilket innebör att den tål
mycket stryk, väta, damm och höga/låga temperaturer. XP3 är byggd för att hålla!. SONIM XP3 är även utrustad med ficklampa, Opera webläsare, samt är betydligt mer tålig än sin föregångare. Dessutom har XP3 en stor högtalare som ger riktigt bra ljud, maxtillåten högtalarvolym enligt EUs direktiv.
 
Tillbehör
 
  Bälteshållare           Billaddare              Stationär laddare     Headset      
 
 Sonim bälteshållareSonim billaddareSonim laddareSonim headset
NY STRYKTÅLIG MOBIL FRÅN SONIM
SONIM XP3.20 QUEST, NU PÅ LAGER!

I höstas lanserade Sonim den helt vattentäta telefonen XP3 som nu uppgraderas till XP3.20 Quest.

Sonim Technologies, tillverkarna av världens mest stryktåliga och extrema mobiltelefoner lanserar sin nya och stryktåliga mobilmodell XP3.20 Quest med IP67-klassificering och funktioner som GPS, kamera, FM-radio, ficklampa och riktigt bra batteritid.

Pressrelease:

Släpp den från två meter rakt ner i betong, prata 18 timmar i sträck, dränk den i vatten, lämna den ute i -20 till +55 grader, täck den med damm eller lämna den på motorvägen.

Sonim XP Quest har genomgått Sonims hårda testutveckling ”Rugged Performance Program” (RPS) utvecklat för att säkerställa en hög standard för telefoner byggda för tuffa förhållanden och med minimal tillgång till el. Sonim XP Quest har förstärkts ytterligare och klarar nu ännu mer stryk än sina föregångare. Exempelvis har Sonim XP Quest:

• Högpresterande lithium-ion batteri som ger 1500 timmar standby och upp till 18 timmars taltid. Passande för exempelvis friluftsentusiaster och båtmänniskor som ofta har långt till närmaste elkälla.

• Utrustad med en anpassad bred knappsats testad för att klara upp till 500,000
knapptryckningar. Detta möjliggör exempelvis för byggarbetare att ringa utan att ta av sig handskarna.

• Kraftfulla högtalare som ger en signal på upp till 110db, 45 % mer än en vad en mobiltelefon normalt sett brukar avge. Till exempel kan ambulanspersonal ringa efter assistans trots högljudda sirener.

Sonim XP Quest överlever ett fall på två meter även om underlaget är av betong, att vara nedsänkt i vatten i upp till 30 minuter och temperaturer på -20 till +55 grader. Mobilen har repfri safirglasdisplay och är militärklassad enligt MIL-810F certifiering mot fukt, salt, transport och värme. Den är utrustad med en 2MP kamera med inbyggd blixt, assisterande GPS, ficklampa, FM-radio, minneskortplats för 2GB minne, J2ME Java-stöd för mobil, Opera mini webbläsare och Bluetooth.

Senare i sommar kommer Sonim erbjuda speciella Quest telefoner optimerade för att kommunicera över mobilnätet med hjälp av Push-to-talk teknik (PoC). Detta kommer att möjliggöra användning av mobilen på samma sätt som en komradio som exempelvis anställda vid en byggarbetsplats kan ha stor nytta av.

– Precis som alla andra Sonimtelefoner kommer Sonim XP Quest med en treårig villkorslös garanti. Om något skulle gå sönder byter vi ut den samma dag. Vi har definierat och satt upp hårda kriterier för stryktålighet, allt för att säkra att alla våra telefoner klarar tuffa förhållanden och är användbara i extrema situationer, säger Bob Plaschke, VD på Sonim.

Sonim XP Quest är kompatibel med ett stort utbud av färdiga biltillbehör, olika headsets och levereras med bältesklämma, laddare och headset.

Sonims “Rugged Performance Standard” inkluderar:
1. Batteri med extra lång livslängd
2. Slitstarka tangenter
3. Extra kraftfull högtalare
4. Skydd mot damm och mikropartiklar
5. Skydd mot vatten
6. Skydd mot fall
7. Skydd mot stötar och vibrationer
8. Skydd mot extrem temperatur
9. Resistent mot extremt tryck
10. Resistent mot punktering (?)
11. Resistent mot olja
12. Tre års villkorslös garanti

Länk: www.sonimxp3.com