Leverans & beställning av matgåvor

sverigeskafferiet,matkorgar,julgåvormatkorgar,julgåvorjulpresenter,julkorgar,julmatjulkorgar,jul och nyårspresenterjulmat,julkorgar,julpresenterjulgodis,julpresenter,julkorgar,julmat

Alla våra matgåvor förpackas i trevliga och lyxiga presentkartonger

presentkartong julmat

Leveranser
Det är enkelt att handla av oss.

Det enda du behöver göra är att fylla i din beställning.

Våra Matgåvor levereras med kyltransport från dörr till dörr på önskad leveransdag över hela landet. Alla våra leveranser är bevakade. Med många års erfarenhet vet vi att vi är bra på logistik! För att säkerställa leveransen ytterligare behöver vi ha namn samt telefonnummer, helst mobilnummer, till den kontaktperson som ska ta emot godset på plats. Kom ihåg! Våra Matgåvor är färskvaror och bör efter leverans få fortsatt sval förvaring. Vid speciella önskemål kan vi sätta samman en Matgåva som inte kräver kyla. Leverans sker under vecka 49, 50 och 51. Önskas tidigare leverans så kontakta oss i god tid. Vi gör allt för att Era kunder ska bli nöjda!

Övrigt att tänka på
Om ni önskar bipacka julkort så tillkommer en avgift på 15:-/st. Julkorten behöver vara oss tillhanda senast i vecka 47. Om era kunder önskar en unikt sammansatt Matgåva så hjälper vi er gärna med detta. Vi har ett mycket stort urval av produkter att tillgå, så allt är möjligt. Betalningsvillkor 20 dagar netto. Matmoms tillkommer på alla priser med f.n. 12%.

Kylfrakt tillkommer med en minimikostnad på 450 kronor.

Minsta ordervärde: 1500.-

Nyheter!
Matmoms är numera på 12%.
Gåvobeloppet är 450 kr inkl moms.

Beställ här >>

Vill du ha en offert >>